ALLES OVER HARDLOPEN

TUI lanceert TUI Sports

Vanaf vandaag is het voor actieve sporters een stuk eenvoudiger om deel te nemen aan de bekende internationale marathons, populaire buitenlandse wielertochten of trainingsstages. TUI Sports bied compleet verzorgde sportreizen aan.

TUI Sports richt zich in eerste instantie op twee doelgroepen, hardlopers en wielrenners, en speelt sterk in op de sportbeleving en specifieke vraag van actieve sporters

Olympisch Stadion in Amsterdam

Olympisch Stadion in Amsterdam

Schaatskampioen en multisporter Erben Wennemars, sprintkampioen Churandy Martina, kopman van de wielerploeg Team LottoNL-Jumbo Robert Gesink en populaire sportblogster Annemerel de Jongh ontstaken vanmiddag in het Olympisch Stadion in Amsterdam symbolisch de vlam van het nieuwe TUI Sports. De enthousiaste sporters hebben ook een rol in de verdere ontwikkeling van het sportreizenplatform.

Gegarandeerde startbewijzen

Voor hardlopers biedt TUI Sports reizen naar de World Major Marathons van Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York, de (halve) marathons van onder meer Parijs, Valencia en Dublin, als ook de halve marathons van Berlijn en Lissabon. De reizen zijn inclusief gegarandeerde startbewijzen, begeleiding en transfers. Daarnaast heeft de sporter keuze uit verschillende pakketten en hotels in diverse categorieën.

Samenwerking met Team LottoNL-Jumbo

Voor wielersporters is er een zeer breed aanbod: wielervakanties, deelname aan Gran Fondo’s en klassiekers, trainingsstages en een aantal grote rondes. Zo staan onder meer de klassiekers Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen, grote rondes als de Tour de France, de Giro d’Italia en de Vuelta a España op het programma en de populaire tochten Gran Fondo Mont Ventoux en Stelvio Challenge. Een aantal reizen wordt uitgevoerd in samenwerking met de professionele wielerploeg Team LottoNL-Jumbo, waarmee TUI Sports een partnership heeft gesloten

Menig amateurfietser heeft een bucketlist met bijzondere tochten en inspirerende beklimmingen die een keer gereden moeten worden. TUI Sports ontwikkelt hiervoor trainingsstages en wielervakanties naar onder meer Girona, de Franse Alpen (Alpe d’Huez, Mont Ventoux) en de Italiaanse Alpen met de Stelvio, Gavia en Mortirolo. Er zijn zowel compleet verzorgde groepsreizen inclusief begeleiding, masseur en mecanicien, als individuele onbegeleide vakanties of trainingsstages. TUI Sports regelt ook professionele huurfietsen op maat afgesteld en gevarieerde GPX routes voor je navigatie.

De reizen van TUI Sports zijn te boeken op TUI.nl/sports en bij een groot aantal reisbureaus.