Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten
Zoeken in Runinfo.nl via Google

 
 
 

Engelstalige loopbladen

 

 
 

In het Nederlands is er ťťn hardloopblad verkrijgbaar: Runner's World. In het Engels is er veel meer beschikbaar. Er kan zo een nieuwe (loop)wereld voor je open gaan. In de Engelstalige loopbladen staan vaak artikelen die je nieuwe inzichten geven. Ook de interviews met buitenlandse toplopers. Ook staat er vaak in ieder nummer een verslag over een groot loopevenement.
 

Runner's World magazine USA

 

Runner's World Magazine USA

Runner's Magazine is het toonaangevende loopblad sinds 1966. Elk nummer van Runner's World bevat profielen van hardlooppersoonlijkheden, grote loopwestrijden, medische en trainingsadvies. Runners's World geeft ook informatie over voeding, inclusief recepten. Hardloopaccessoires zijn getest en beoordeeld door Runners's World Magazine. Ook voor de meest recente ontwikkelingen van de hardoopsport.

Running Times magazine USA

 

Running Times Magazine USA

Running Times Magazine geeft deskundige informatie over hardlopen, sporten in het algemeen, geneeskunde, inspiratie, nieuws, profielen en nog veel meer.

Runner's World magazine UK

 

Runner's WorldMagazine UK

Of je nu een beginner hardloper bent of een oude rot, ze laten laten u zien ... Hoe te trainen ... Hoe een wedstrijd lopen ... Hoe gezonder eten ... Hoe blessurevrij  blijven ... Hoe de beste hardloopschoenen en hardloopaccessoires kiezen ... In het kort: voor elke hardloopvraag.

Triathlon & Multi Sport magazine AustraliŽ

 

Triathlon & Multi Sport magazine AustraliŽ
Triathlon & Multi Sport Magazine heeft inspirerende artikelen over training, voeding, tips, triatlon nieuws en updates.
Stuur door

 

 

 

  

 

Start: Januari 2001 Laatst gewijzigd op: